Újralányok

Én keresés. Boldogság keresés. Randizások. Hoppok és koppok. Őszintén. Két Újralány tollából. Két különböző stílus, életkor, motiváció. Zene.

Friss topikok

  • Lujzi75: @Újralányok: Gyógyulj meg a hétvégére, és jó meditálást neked! Várom a tapasztalatokat és ha lesz,... (2012.10.03. 14:09) Tarst ki...
  • Lujzi75: @Újralányok: ... Egyébként ez a dal szólt 17 éve az esküvőnkön... (2012.10.03. 11:28) Menekülés

Fairy - (állandóan foglalkoztató gondolat)



…és addig nem nyugszom, amíg meg nem találom. Ez bizony nem lesz könnyű Fairy, de tartozol magadnak annyival, hogy nem adod alább. Mert igazán boldog csak olyannal lehetsz, aki pontosan illeszkedik hozzád. Vajon hol lehet Ő? Abban biztos vagyok, hogy fel fogom ismerni, hisz olyan lesz, mint én…addig is…keresek, néha „pótokhoz” nyúlok, persze az csak pót, és nekem az igazi kell….hát kereslek….és bízom benne, hogy Te is jössz már felém…

„Lelki társak, lélekpárok, ikerlelkek, duális lelkek... Ezekkel a kifejezésekkel emlegetik leggyakrabban azt a jelenséget, amikor két ember eleve elrendelt módon egymáshoz tartozik
Az elmélet alapjául azok a vallási és mitológiai történetek, legendák szolgálnak, amelyekben a közös motívum az eredendő egység, amelyet egy felsőbb erő választ ketté, hozza létre belőle a két pólust. Amikor egyedül vagyunk és társat keresünk, jó azzal erősíteni a kitartásunkat, hogy valahol létezik az a bizonyos "másik felünk", és ha találtunk valakit, reménykedünk, hogy ő az.

Ha félbetörünk egy kekszet, a tésztája attól még ugyanaz marad, és a két fél törési vonala mentén egymásba illeszthető. Ilyenek az összetartozó lelkek is. Nem ellentétek, hiszen az anyag ugyanaz, és nem is egyformák, hiszen a két darab különbözőképpen tört, ám épp ezen a felületen összeilleszthető. A lélek-kekszet persze isteni kezek törték két darabra, sok-sok inkarnációval ezelőtt. A tálca pedig óriási, téren és időn keresztül keressük a másik felet, olykor megtaláljuk, majd elveszítjük a körforgásban, hogy aztán újabb életeink során újra kereshessük.

De hogyan is működik mindez, honnan ismerjük fel lelki társunkat? Nos, az intuíció fontos, de emellett másra is szükség van. Fel kell fedeznünk az anyagot, ami bennünket alkot, és ami így azt a másik embert is alkotja. És tisztába kell jönnünk a saját törésmintánkkal is ahhoz, hogy a másikban meglelhessük a hiányzó részt.

Vannak bizonyos jelek, olyasfajta kapcsok két fél között, amelyek azonnal árulkodnak valamiféle egységről, végzetszerű sorsközösségről. Ilyen jel lehet például az asztrológiai ikrek jelensége, tehát az, amikor két személynek megegyezik vagy nagyon hasonló a születési képlete.

A lelki társak kifejezést leggyakrabban a szerelmi kapcsolatok vonatkozásában használják, holott érvényes lehet családi, baráti, sőt munkakapcsolatokra is, tehát az emberi kötődések mindenféle formájára. Ebből kiindulva elmondható, hogy egyetlen inkarnációnk során több lelki társra is lelhetünk az élet különféle területein. Mindezek alapja a karmikus kapcsolat, amely különböző inkarnációink során összesodor azokkal a lelkekkel, akikkel eredendően összetartozunk.

Különböző energiákat képviselnek, ám hasonló jellemzőkkel bírnak. Mindkettő partneri viszonyt jelez. A lélektárs életre szóló társ. „

Forrás és folytatás: http://halak.network.hu/blog/halak_klub_hirei/lelki-tars-dual-lelek

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://ujralanyok.blog.hu/api/trackback/id/tr884728273

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása