Újralányok

Én keresés. Boldogság keresés. Randizások. Hoppok és koppok. Őszintén. Két Újralány tollából. Két különböző stílus, életkor, motiváció. Zene.

Friss topikok

  • Lujzi75: @Újralányok: Gyógyulj meg a hétvégére, és jó meditálást neked! Várom a tapasztalatokat és ha lesz,... (2012.10.03. 14:09) Tarst ki...
  • Lujzi75: @Újralányok: ... Egyébként ez a dal szólt 17 éve az esküvőnkön... (2012.10.03. 11:28) Menekülés

Menekülés

2012.10.01. 08:13

szerző: Újralányok

Fairy...

Menekülés. Kicsit olyan, mint a struccpolitika. Ahogyan öregszünk, sok-sok csalódás és kudarc ér bennünket. Ezeket nem könnyű megélni, feldolgozni. Csalódást okozhatunk másnak, de a legnagyobb csalódás az, amikor magunkban csalódunk, hogy nem tudunk megfelelni egy helyzetnek, egy embernek.

Sokáig menekültem én is. A legnehezebb az volt, hogy elfogadjam, csalódások vannak és lesznek is még, hiszen olyan nincs, hogy mindig, minden helyzetben tökéletesen cselekedjünk vagy viselkedjünk. Tökéletlenek vagyunk, de ez így jó, ezért vagyunk emberek. Előfordul, hogy egy olyan helyzetbe kerülünk, ami felébreszt bennünk egy csalódást, egy olyan élményt, ami miatt képesek vagyunk elfutni akár a világ végére is. Vajon meg kell ezt tenni? Nem lenne egyszerűbb - a saját érdekünkben is, szembenézni magunkkal, meg a másikkal?

Tudod, azt is megtanultam, hogy erős vagyok, sokkal erősebb, mint azt valaha gondoltam volna. És te is az vagy. Én más vagyok. Más lettem. És te is más lettél már. Építkezzünk a korábbi hibákból! Mindig lesznek súrlódások, amíg világ a világ, ezt el kell fogadni. De menekülni?! Menekülni egyet jelent az öngyilkossággal. Mert aki menekül, az örökké menekül, és lemarad minden jóról.

Rajtad áll, hogy nyersz vagy vesztesz...

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://ujralanyok.blog.hu/api/trackback/id/tr404812797

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Lujzi75 2012.10.03. 08:36:29

Szia! Bár nem ismerjük egymást, az általad leírt érzést ismerem. Egy tanács: a megfelelési vágyról is tanácsos szépen lassan leszokni, mert fel fog őrölni egy idő után.
Én most próbálkozom, talán még időben vagyok... Végülis egy életem van, valamikor nekem is jó kell, hogy legyen...

Újralányok 2012.10.03. 09:26:05

@Lujzi75: Köszönöm Lujzi! Azt is, hogy Te vagy az első hozzászóló, és a tanácsot is. Bár ebben a bejegyzésben nem én menekültem, hanem a másik, de a megfelelési vágy az telitalálat. Köszönöm

Lujzi75 2012.10.03. 11:28:12

@Újralányok:
... Egyébként ez a dal szólt 17 éve az esküvőnkön...
süti beállítások módosítása