Újralányok

Én keresés. Boldogság keresés. Randizások. Hoppok és koppok. Őszintén. Két Újralány tollából. Két különböző stílus, életkor, motiváció. Zene.

Friss topikok

  • Lujzi75: @Újralányok: Gyógyulj meg a hétvégére, és jó meditálást neked! Várom a tapasztalatokat és ha lesz,... (2012.10.03. 14:09) Tarst ki...
  • Lujzi75: @Újralányok: ... Egyébként ez a dal szólt 17 éve az esküvőnkön... (2012.10.03. 11:28) Menekülés

Van az úgy

2012.10.24. 10:46

szerző: Újralányok

Fairy....


Van az úgy, hogy azt hiszük valamiről, hogy jó lehet, aztán meg mégsem. Az Interneten való ismerkedésnek sok hátulütője van, de a legrosszabb talán ez. Megismerkedsz valakivel, megkedveled, sok energiát beletesztek, aztán amikor eljön a találkozás, valami még sem jó. Ettől függetlenül érezheted magad jól, és eltölthetsz egy kellemes délutánt, estét, akár egy éjszakát is vele, de közben tudod, hogy nem fog működni.

Az élet különös fintorának is lehet tartani, ha valaki egyfelől megfelelne az álmaidnak, másfelől nem váltja ki belőled azt a tűzet, amitől igazán izgalmas lehet egy kapcsolat. Kedves, szelíd, figyelmes, okos, megértő, segítőkész, és sorolhatnám még a pozitív jelzőket, csak éppen nem vadulsz meg tőle. Mivel megfogadtam, hogy a szívemre hallgatok, búcsúzóra fogtam, mielőtt bármi komolyabba is bonyolódnánk.

Érdekes módon, nem vagyok csalódott, vagy bánatos. Kicsit fáj, de az élet megy tovább, és én mosolygok :-) Megtanultam már azt, hogy a legjobbra kell törekednem mindenben. Nem lehetek valakivel csak azért, hogy legyen valakim. Becsapnám így magam, és nem utolsó sorban visszaélnék valaki más érzéseivel, amit pedig nagyon nem szeretnék.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://ujralanyok.blog.hu/api/trackback/id/tr214866102

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása