Újralányok

Én keresés. Boldogság keresés. Randizások. Hoppok és koppok. Őszintén. Két Újralány tollából. Két különböző stílus, életkor, motiváció. Zene.

Friss topikok

  • Lujzi75: @Újralányok: Gyógyulj meg a hétvégére, és jó meditálást neked! Várom a tapasztalatokat és ha lesz,... (2012.10.03. 14:09) Tarst ki...
  • Lujzi75: @Újralányok: ... Egyébként ez a dal szólt 17 éve az esküvőnkön... (2012.10.03. 11:28) Menekülés

Kövesd a szíved

2012.10.22. 13:40

szerző: Újralányok

Fairy....

Bámulatosan változok, és bámulatosan megtanultam kezelni a változást. Ebben a folytonos változásban megfogadtam magamnak, hogy csak is a szívemre fogok hallgatni, mert a szívem a legjobb tanácsadóm. Most (ismét) elkezdett kalimpálni, és ez határtalan örömmel, és jól eső érzéssel tölt el. Ismételten furcsa módon alakul a dolog, de nálam ez már szinte normális. Egyébként normális vagyok, teljesen emberi, emberi álarcok nélkül, lazán, gyermeki lelkesedéssel.

Szívből kívánom, hogy nagyon jó legyen. Itt van. Nagyon is kézzelfogható. Határtalanul kedves, szelíd, de egyben férfias is, csodás lény. Ha csak rá gondolok, rögtön Y-ba rándul a két lábam :DDD Ez már egészen jó alap. A szívem kalimpál, majd kitöri a mellkasom, és azt súgja, kövessem őt. 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://ujralanyok.blog.hu/api/trackback/id/tr174862494

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása