Újralányok

Én keresés. Boldogság keresés. Randizások. Hoppok és koppok. Őszintén. Két Újralány tollából. Két különböző stílus, életkor, motiváció. Zene.

Friss topikok

  • Lujzi75: @Újralányok: Gyógyulj meg a hétvégére, és jó meditálást neked! Várom a tapasztalatokat és ha lesz,... (2012.10.03. 14:09) Tarst ki...
  • Lujzi75: @Újralányok: ... Egyébként ez a dal szólt 17 éve az esküvőnkön... (2012.10.03. 11:28) Menekülés

Fairy....

Hú, most úgy teszek, mintha értenék hozzá, pedig nem is. Minden esetre érdekel az ezoterika. Annyira nem, hogy tanuljam, elemezgessek, és okoskodjak, de van pár mester, akiket ilyen-olyan rendszerességgel olvasgatok. Abban hiszek, hogy nem csak a fizikai síkon mozgunk, hogy van valami megmagyarázhatatlan, ami mintha mint egy láthatatlan köldökzsinór összekötne egy szemnek láthatatlan, de előre megírt forgatókönyvvel. Az biztos, hogy mostanában olyan üzeneteket kapok, amik egy éppen átélt eseményre adhatnak megerősítést. Ma 20:33-kor a Szaturnusz a Skorpió jegyébe lép. Fogalmam sincs, hogy ez pontosan mit jelent, de állítólag csupa jót. Már csak azért is, mert én is skorpió vagyok, ráadásul dupla skorpió. Egy nagyon általános elemzés ezt írja a skorpió lelki világról (itt lejjebb). Vannak benne igazságok, persze én egyedi vagyok, megismételhetetlen, és olyan, aki saját cselekedeteit, és döntéseit is képes felül értékelni. Szóval csak annyit akartam ma mondani, hogy legyen ÍGY, történjen sok jó Velem. Meg veletek is.

"..lelki mélységekig vagy az egekig hatoló. Szó szerint halálosan szerelmes tudsz lenni. Bármi megragadhatja a fantáziád, a szexuális kisugárzásra azonban különösen érzékeny vagy.
(való igaz)

A szexualitás és annak beteljesedése (mennyisége is!) rendkívül fontos a számodra. Hiánya viselkedésedben, hangulatodban egyaránt megmutatkozhat.
(hát ez is telitalálat)

Érzelmeid a mindent elsöprő szenvedélyességtől a halálos sértődésből kialakuló vérre menő összecsapásokig terjedhet... Mindezért talán maximalista igényességed okolható, tény azonban, hogy úgy érzed, a határokat át kell lépned, vagy azokat a másikkal át kell léptetned. Hiszen garanciát akarsz attól, akit szeretsz, és lehetőleg olyat, amelyről tudod, hogy azt megadni nem mindenki képes.
(ezt nem szándékosan teszem, ha teszem)

Bár tisztában vagy a tetteiddel, a másikat mégis folyamatos próbatételek elé állítod.
Szakadatlan húrfeszítéssel teszteled, s közben árgus szemekkel figyeled, meddig mehetsz még el...A határok átlépését örömmel konstatálod, hiszen nagyobb bizonyíték arra, hogy téged szeretnek,
nem is kell.
(nem is tudom, ezt így sosem gondoltam el....ha ilyen vagyok, az nem tudatos)

Szélsőségességed az alábbiakban nyilvánulhat meg: mint mártír akár a végletekig is elmész, ha kell, a sírig hűségesen szeretsz, bármilyen legyen is a társad (alkoholista vagy agresszív partner esetén a kitartásod, környezeted számára is megdöbbentő lehet). Mint zsarnok rátelepszel a másikra, és tőle várod el az életerőt.
(inkább mártír)

Mivel érzelmeidben az eszköz szentesíti a célt, határokat csak a fantáziád szabhat. Az idő előtti szakítás nagyon megvisel. Kapcsolataidban a féltékenység és az egymás közti hatalmi harcok gyakoriak lehetnek. Kitartásod minden értelemben átlagon felüli.
(az idő előtti szakításba néha belehalok)

A Skorpióhoz illő jegyek: Kos, Bika, Rák, Szűz, Skorpió, Bak, Halak"
(Érdekes. Apukán bika volt. A fiaim Halak és Szűz.....a volt érjem Oroszlán volt :-( )

Forrás: asztropatika.hu

Címkék: remény ezoterika önismeret lelkivilág

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://ujralanyok.blog.hu/api/trackback/id/tr1004821130

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása