Újralányok

Én keresés. Boldogság keresés. Randizások. Hoppok és koppok. Őszintén. Két Újralány tollából. Két különböző stílus, életkor, motiváció. Zene.

Friss topikok

  • Lujzi75: @Újralányok: Gyógyulj meg a hétvégére, és jó meditálást neked! Várom a tapasztalatokat és ha lesz,... (2012.10.03. 14:09) Tarst ki...
  • Lujzi75: @Újralányok: ... Egyébként ez a dal szólt 17 éve az esküvőnkön... (2012.10.03. 11:28) Menekülés

Szexmegvonás

2012.09.27. 20:09

szerző: Újralányok

Fairy - jelen

vagy nem tett.......

Ma délelőtt átjött egy barátnőm, ő is otthonról dolgozik, mint én, így a gyerekmentes időben néha összejövünk. Már egy ideje eltűnt, amióta elkezdődött az ovi-isi, meg olyan faarccal bandukolt mindig a gyerekeivel. Csak egy sziát dobtunk oda egymásnak, de hétfőn megállt. Fairy, csütörtökön átmehetek? Nem kérdés.

Nem vagyunk 'akkora' barátnők, de valami megmagyarázhatatlan energia, és egy mély bizalom vonz bennünket egymáshoz. Egyébként prana nadizik, nyáron kezelt párszor, mert pszichológushoz aztán nem megyek. Szóval Andi kifakadt. Csak ültem, hümmögtem, hallgattam a bánatzáport. Szar a házassága. Évek óta. A férjének nem áll fel egyszerűen, nem tartja vonzó nőnek, de elengedni sem akarja. És közben egy másik országban van valaki, aki bármit megtenne, hogy újrakezdje vele az életet.

(kiszólás...minden férj és férfi mélységesen szégyellje magát, ha a fiatal, csinos társaikkal, feleségeikkel nem törődik!!!. Mi az már, hogy nem akar szexelni???!!!! Ha nem vagy édesem elég szexi, vegyél fel egy csipkebugyikát, vagy mittudoménálljfejre. Mond meg, mire vágysz! Ne hagyd lankadni a vágyat, hiszen a vágy egy pillangó, könnyen elrepül. Madge egyébként azt mondja erre, hogy ő bizony elveszi, ami jár neki. Lehet, neki van igaza.)

Na tessék. Hirtelen feltolultak bennem a hetek óta elfojtott vágyak. Saját akaratomból száműztem magam a testiség élvezetéből. Miért is? Hát egyfelől az utolsó aktusok nem hogy nem okoztak örömet, de szó szerint menj a francba már reakciót váltottak ki belőlem. Hiába. Szerelem nélkül nem megy. Aztán jött András, és elkezdtem utána vágyakozni. De ki tudja, lehet, sosem látom az ő szerszámát. Most itt tolong bennem a feszültség. Mert képtelenség sex nélkül meglenni, de a perzselő tekintetek nélküli, pót cselekvések nem pótolhatják az igazit. Azt mondod, menj már a francba hülye picsa, hát neked sehogy se jó. Nem hiszem, hogy ez hiszti lenne. Ezek ösztönös vágyak, normális érzelmi reakciók. Egy nő ugyan úgy vágyik a testiségre, mint egy férfi. Sőt. Én fáradtan, a napi munka, és gyereknevelés, és házi munka mellett is kívánnám rendszeresen. Olyan borzasztó, hogy itt vagyok fiatalon, nőiességem csúcsán, és parlagon heverek.

Azért bírom magunkban (sok ilyen barátom van), hogy a sírok egy picikét után azonnal tudunk váltani, egy jót röhögni, csak úgy, vagy valami nagy baromságot mondani. Andi mondja. Basszus, pedig lóvé sem lesz addig, amíg nem szexelünk rendszeresen. A szex és a pénz együtt jár. Na tessék, hát ezt igazán nem lehet így hagyni. Nehogy már ezen múljon. Jót röhögünk, aztán megint telefújunk takonnyal pár zsepit. Azért csak nők vagyunk.

Szóóóóval. Leendő édesem kösse fel, mert sokat kell bepótolni. Addig is, lehet, utána kéne nézni valami koedukált aerobik edzésnek....azért ezek a csajok na, de a férfi se kutya (mondjuk nem tetszik, de ahogy stíröli a nőket, hát na, azért ezt így kell)..

És egy ráadás...de akkor már totális áááá

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://ujralanyok.blog.hu/api/trackback/id/tr554807043

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása