Újralányok

Én keresés. Boldogság keresés. Randizások. Hoppok és koppok. Őszintén. Két Újralány tollából. Két különböző stílus, életkor, motiváció. Zene.

Friss topikok

  • Lujzi75: @Újralányok: Gyógyulj meg a hétvégére, és jó meditálást neked! Várom a tapasztalatokat és ha lesz,... (2012.10.03. 14:09) Tarst ki...
  • Lujzi75: @Újralányok: ... Egyébként ez a dal szólt 17 éve az esküvőnkön... (2012.10.03. 11:28) Menekülés

Lift up your face

2012.09.27. 08:57

szerző: Újralányok

Fairy.....mert ez most nagy kedvenc. Ráadásul tegnap voltam egy fogadáson, ahol Magyarország megannyi celeb zenésze, színésze, akárkije ott volt, és a Neo dobosa is ott virított az idétlen baseball sapijában.

Vidéken élő kedves, kedvenc blogger barátnőimmel találkoztam, és hajnalig beszélgettünk. Órákon át hallgattam valakitől, akitől soha nem vártam volna, hogy ezt mondja, hogy fényévekkel jobban csinálom a dolgaimat, mint bárki más, itt. Lift up your face Fairy! Valahogy ezt próbálta szinte belémtuszakolni. Őrület, hogy vannak, akik ennyire belémlátnak. De mostanában sokszok, sokan szembesítenek a "gyengeségeimmel", amiket ha képes lennék átlépni, legyőzni, elérhetném a hőn áhított harmoniát, és vele a boldogságot, és a pénzben mérhető sikert. Nem mondom, hogy kalandra fel Fairy, mert ez nem így működik, de dolgozom rajta, nagyon komolyan dolgozom rajta.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://ujralanyok.blog.hu/api/trackback/id/tr94805753

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása